頭はね跳び(February 8th)

 今日の5時間目は小中合同体育で跳び箱をしました。前回までは開脚跳び・閉脚跳び・台上前転の3種類の技を中心に練習をしていました。本時から,中学生と4年生のHさんは「頭はね跳び」に挑戦をしました。初めて挑戦する技だったので最初はタイミングが合わなかったり,苦戦していましたがお互いにアドバイスをし合い段々と形になっていきました。次時では成功できるように取り組んでいいきたいと思います。

Today's fifth period was P.E. class for all our students. Last time, our students focused on three vaulting techniques: open leg vaults, closed leg vaults, and forward somersaults. Starting today, the middle school students, and one of our fourth graders attempted head first vault jumps. Since it was their first time attempting the jump, they worked hard to get the hang of the timing, and gave each other advise as they practiced. We hope they work hard to try to complete the jump next time.

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今日の給食:牛乳,ベーコンと野菜のソテー,ツナたまそぼろごはん,春雨スープ

Today's lunch: milk, a bacon and veggie sauté, a tuna and egg soboro rice, and a harusame soup.

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このページは、口之島小中学校が2021年2月 8日 16:45に書いた記事です。

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